Zentiva finalizeaza achizitia fabricii din Ankleshwar, India

Zentiva finalizeaza achizitia fabricii din Ankleshwar, India

Zentiva finalizeaza achizitia fabricii din Ankleshwar, IndiaGrupul Zentiva a finalizat achizitia unei unitati de productie din Ankleshwar, India. Compania isi va creste numarul de unitati de productie detinute integral la nivel mondial si va putea sprijini mai multi pacienti cu medicamente generice la cele mai bune preturi. Acceseaza https://capitalul.ro/companii/ pentru mai multe informatii cu privire la aceasta companie.

      Ce implica aceasta achizitie

„Suntem încântați să primim echipa Ankleshwar în familia Zentiva. Înregistrăm în continuare o dezvoltare susținută, iar finalizarea acestei achiziții reprezintă o etapă importantă pentru compania noastră”,  a declarat Nick Haggar, Chief Executive Officer Zentiva.

“Avem o rețea solidă de producție, în creștere, care, alături de noua capacitate de producție, ne va permite să răspundem evoluției accelerate a cererii pentru medicamentele pe care le producem și să creștem controlul asupra lanțului de aprovizionare, asigurând un flux continuu de livrare și un răspuns rapid la nevoile pacienților “a mai mentionat acesta.

Deciziile strategice de crestere ale companiei Zentiva a implicat aceasta miscare. Astfel achizitiile anterioare au fost valorificate: Creo Pharma in Marea Britanie, Solacium in Romania si Alvogen din Europa Centrala si de Est.

„Sunt mândru că echipa Ankleshwar va face parte din Zentiva (un grup care va deveni astfel și mai puternic) și că va fi integrată în strategia de creștere pe termen lung a organizației”, a adăugat Ashwani Sood, director al fabricii din Ankleshwar. „Ne bucurăm să contribuim la succesul Zentiva în obiectivul său de a răspunde cererii în creștere pentru medicamente accesibile de înaltă calitate.” a declarat Nick Haggar.

Unitatea de productie  va fi sustinuta de un birou in Mumbai. Zentiva este un grup european si este cel mai important producator de medicamente generice din Europa.  Aceasta companie este formata dintr-o echipa de 4.700 de angajati, o retea de locatii de productie si fabrici in Praga, Bucuresti si Ankleshwar.

Vezi si:  Google Home 2 – data lansarii, pret, etc

Fabrica din tara noastra functioneaza din anul 1962 , mai exact inca de la crearea ei. Aceasta companie este cel mai mare producator de medicamente generice din tara noastra.