Cateva idei pentru a te „deconecta” de la telefonul mobil

Folosirea in exces a telefonului mobil poate sa fie destul de nefasta pentru sanatate. Si poate deveni o dependenta.

Deci aceste idei care te vor ajuta sa te deconectezi putin de la telefonul mobil iti vor fi foarte utile mai ales daca vrei sa pleci in vacanta sau pur si simplu nu mai faci fata stresului.

Folosirea telefonului mobil poate sa fie atat de absorbanta incat poate elimina orice moment de calm deoarece primim notificari si mailuri din minut in minut. Deci nu e de mirare ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa se „dezintoixce” de telefonul mobil si incearca sa se tina la distanta de tehnologie.

Iata deci ce trebuie sa faci.

Ai nevoie de doar cateva aplicatii esentiale. Elimina deci aplicatiile care nu sunt esentiale sau inutile si care iti fura din energie trimitand notificari care nu te interseaza.

Fa din deconectare o provocare pentru tine si partener. Deci in loc sa fii atent mereu la telefon provocati-va sa renuntati cat mai mult la telefon, iesiti impreuna sau practicati un hobby impreuna.

Deci cand esti in exteriorul casei, telefoanele ar trebui sa fie pe silentios pentru a putea profita din plin de relatia voastra si pentru a intari sentimentele si legatura dintre voi.

Ignora cat mai mult timp telefonul cand faci anumite lucruri. Nu este deci necesar sa butonezi telefonul mobil atunci cand esti la cina, iti savurezi cafeaua sau ceaiul. Un lucru e sigur- daca ceva se intampla oricum vei afla foarte repede.

Fixeaza anumite ore cand folosesti telefonul mobil. Bineinteles ca vei avea mereu ceva de facut sau de vazut. Dar nu ai cum sa stai mereu cu telefonul in mana, nu e deloc bine.

Si daca ai impresia ca te distrage mereu de la activitati, cel mai bine ar fi sa il pui pe silentios. Fa acest lucru mai ales atunci cand vrei sa te odihnesti sau sa te concentrezi asupra unei sarcini sau activitati.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.