Motivele care pot justifica o ruptura, conform femeilor

Atunci cand femeile sunt intrebate de ce aleg sa puna sfarsit unei relatii, cel mai adesea, auzim aceleasi motive. Iata care sunt cele mai importante dintre ele pe care ar trebui sa le cunoastem.

Lipsa de gentilete si de onestitate. Prima calitate pe care femeile o cauta la un barbat este gentiletea. Dar lipsa de onestitate este si mai grava. Termenul este larg, dar in orice caz, orice lipsa de onestitate sau orice tip de inselaciune ar trebui sa duca la o ruptura. Aici pot intra la inselaciune sau lipsa de onestitate- varsta, atunci cand minta asupra varstei sau chiar asupra starii matrimoniale.

Lipsa de ambitie. Putem sa avem un loc de munca si sa ne lipseasca, insa ambitia. Si lipsa ambitiei nu este sexy deloc. Nu trebuie sa iti fixezi cele mai grandioase obiective, dar in orice caz, trebuie sa ai anumite obiective scopuri in viata.

Inca mai sta cu mama. Chiar daca ne vine greu sa credem asta, inca mai sunt anumiti barbati care mai stau cu mamele lor. Este un fenomen real. Este un motiv destul de bun pentru a nu continua o relatie.

Nu face nimic fara gasca sa de prieteni. Este un lucru foarte bun pentru sanatatea fizica sau mentala. Dar atunci cand nu calatoreste fara prietenii sai, sau mai rau, nu merge niciunde fara ei, ba chiar te exclude din iesirile cu ei, asta inseamna ca nu vrea sa isi aprofundeze relatia cu tine.

Este solitar. Femeile isi doresc sa iasa cu barbatii care sunt capabili de relatii sanatoase si care au multi prieteni.

Vezi si:  Dicționar de expresii care înseamnã altceva

Da semne de comportament potential abuziv. Violenta conjugala poate sa se instaleze brusc, dar exista anumite semne care pot prevesti asta. Aici intra se enerveaza foarte repede la volan, nu vrea sa faca compromisuri si nu accepta sa fie responsabil pentru comportamentul sau.

Viziunea sa asupra femeilor este una foarte demodata. Dar asta este o problema doar pentru anumite femei, nu pentru toate.