Daca iti doresti sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum, va trebui sa o iei pe un drum nou. Cautand in mod constant sa obtii aprobarea celor din jur, nu ai cum sa iti iei destinul in propriile maini.

Iar in acest fel, vei deveni sclavul ideilor si sfaturilor altor persoane. Trebuie deci sa te expui, sa iti asumi anumite riscuri, sa asculti de vocea ta interioara si sa te protejezi de persoanele care pretind ca te ghideaza.

Toata lumea pare ca stie mult mai bine ce iti convine. Dar tine doar de tine sa deschizi portile si sa te lasi ghidat doar de inima.

In cautarea fericirii. Fiecare persoana isi gaseste fericirea in situatii diferite. Ceea ce ste valabil pentru o persoana poate sa fie insuficient pentru alta. Din acest motiv, nu este deloc sanatos sa vrei sa obtii mereu aprobarea celor din jur.

Fiecare drum este personal deci nimeni nu ar trebui sa il imprumute pentru noi si nu ar trebui sa ia decizii in locul nostru.

In plus, nici nu se recomanda ca cineva sa ia decizii in locul nostru, chiar daca acele persoane sunt de incredere.

Dar daca urmezi cu sfintenie sfaturile sau tii cont orbeste de sfaturile si opiniile celor din jur, nu vei invata niciodata sa fii independent. Caderile si erorile sunt lectii sau experiente indispensabile pentru a te consolida ca persoana.

Avem tendinta de a nu aplica noi insine sfaturile pe care le dam celor din jur. Din acest motiv ar fi mai bine sa ne lasam ghidati de propriile noastre capacitati, de instinct sau de inima. Cel mai bine ar fi sa crezi in tine insuti si sa iti pui intreaga tenacitate si pasiunea pentru a duce la bun sfarsit un obiectiv.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.