Da, aranjamente de ocazie, sau cel putin asa imi place mie sa spun atunci cand ne pregatim de vreo sarbatoare in familie. Si iata ca a mai trecut un an si vine vremea unei noi sarbatori in familie. Sfanta Maria Mica, asa se numeste la noi aceasta sarbatoare… Pe langa conotatiile religioase la noi este dubla sau chiar tripla sarbatoare: sarbatoarea in zine, ziua matusii mele si ziua tatalui meu.

Anul acesta am vrut sa le facem o surpriza si sa le pregatim ceva deosebit. Asa ca am pus la cale amenajarea unui spatiu… de restaurant. Am facut repede rost de rotisor (tata iubeste puiul la rotisor), rafturi metalice si de o vitrina frigorifica verticala… Le-am aranjat in asa fel incat sa nu isi dea foarte bine seama de ceea ce avea sa se intample..

Acum urma sa umplem rafturile, sa punem ceva la rece in vitrina si sa punem puiul la rotisor.. Zis si facut.. odata aranjat totul a venit vremea sa aducem la locul faptei sarbatoritii..

Nici nu va imaginati ce fete au facut… au fost extrem de bucurosi… Si uite asa, intr-o veselie generala am dat startul la petrecere. Muzica buna, mancare buna… bautura bune si… lume si mai buna. Si sa nu inchipuiti ca doar noi, familia am fost prezenta la eveniment… In curand s-a umplut curtea de prietenii, vecinii care au intregit distractia…

La anul promitem ca va fi si mai si si mai spunem un lucru: cand ne va fi mai rau tot asa sa ne fie… Am zis!

Vezi si:  Anticonceptionalele si sanatatea