Cand a fi puternic/a pare singura solutie

Exista in viata noastra anumite situatii cand nimic nu pare sa functioneze. Totul pare ca merge impotriva ta si nu poti face nimic pentru a evita asta. Dar in fata tuturor greutatilor, exista ceva de care mai mult ca sigur nu esti constient/a- vei descoperi ca daca esti foarte puternic/a este singura solutie posibila.

Cel mai adesea, viata prezinta anumite dificultati care ne permit sa invatam sa dam tot ce e mai bun din noi.

Este adevarat ca interiorul tau va urla de neputinta si se va intreba de ce totul ti se intampla doar tie.

Dar in ciuda tuturor lucrurilor, vei reusi pana la urma sa iti dai seama de faptul ca vei putea reusi mult mai mult decat iti vei da seama.

Deci in perseverenta si in rezistenta toata lumea poate gasi posibilitatea de iesi din orice situatie, oricat de complicat ar putea parea asta.

Adevarul este ca uneori nu avem alta optiune decat de a fi cei mai puternici. Acet lucru li se intampla mai ales persoanelor care se gandesc la persoanele lor apropiate, mai ales la parintii care au copii in grija lor. Acestia stiu foarte bine ca unica lor optiune este sa fie puternici, caci nu sunt singuri.

Este adevarat ca trecem prin foarte multe situatii complicate de-a lungul intregii noastre vieti. Exista persoane care renunta inca din prima clipa, dar mai apoi nu au alta optiune decat de a se ridica sau de a renaste din propria cenusa. Altii lupta inca din primul moment si incearca sa treaca peste difucultati.

Nu te abandina si nu abandona insa niciodata deoarece « the best is yet to come », adica “ce-i mai bun are sa vina”. Mai devreme sau mai tarziu, cu rabdare si cu perseverenta va aparea si luminita de la capatul tunelului. Trebuie sa te gandesti ca nimc nu este permanent si ca trebuie sa fii puternic/a si ca totul trece, chiar daca apare foarte greu.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.