De ce ar trebui sa ai incredere absoluta in partenerul tau?

Sa ai incredere inseamna mai intai sa te increzi in cuvintele celuilalt. Dar acesti mici indicatori te vor ajuta sa iti dai seama daca esti intr-o relatie fondata pe iubire si pe stabilitate.

Impartaseste cu tine ceea ce simte. Sa spui foarte sincer si foarte onest ceea ce simti este unul din cele mai puternice semne de incredere pe care il poti acorda partenerului.

Admite ca a gresit. Daca partenerul va admite ca a gresit, atunci iti poti da seama ca vrea sa fie cinstit si ca are incredere in tine atunci cand este vulnerabil. Daca va asumati responsabilitatea pentru lucrurile marunte, atunci o vei face si in cazul lucrurilor mai importante.

Iti spune detalii importante din ziua care tocmai s-a incheiat. Un partener care nu are nimic de ascuns, va impartasi cu tine povesti din ziua ce tocmai s-a incheiat fara sa omita sau ascunda ceva. Poti sa spui ca increderea este acolo atunci cand afiseaza dorinta de a vorbi sau de intra in detalii.

Profita de orice ocazie pentru a te atinge. Sexul nu este singurul semn de tandrete in cuplu. Sa va tineti de mana sau sa va dati un pupic dimineata indica o profunda conexiune care va uneste. Maniera in care un cuplu isi arata intimitatea fizica poate sa spuna foarte multe lucuri despre increderea pe care o au unul in altul.

Face orice pentru ca tu sa te simti in largul tau. Accepta semnele de fidelitate pe care ti le transmite partenerul atunci cand nu esti prea sigur pe tine. Este foarte important sa ii arati mereu partenerului cine este mai important si cine este pe primul loc.

Lasa totul pentru a-ti vorbi. Daca nu mai spala vasele atunci cand iti vorbeste, nu se mai uita la meci sau nu se ridica sa bea un pahar cu apa- iata semnele interesului pentru tot ce zici.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.