Ce sa faci daca iubesti pe cineva care are deja un partener

Sa iubesti o persoana angajata deja intr-o relatie este o situatie complicata insa inima este capricioasa, nu-i asa? Iubirea este un sentiment frumos, se spune ca este forta care pune lumea in miscare, o face sa fuzioneze. Insa ce se intampla daca Cupidon decide sa te faca sa iubesti o persoana care este deja intr-o relatie?

Ideal este sa ai pe cineva doar pentru tine si care corespunde sentimentelor tale insa iubirea este imprevizibila, cu totii stim asta. In majoritatea din cazuri nu putem alege persoane pe care o iubim. Iata ce este de facut daca te-ai indragostit de cineva care este deja angajat intr-o relatie.

Ce poti face in aceasta situatie?

Situatia se complica atunci cand persoana care ti-a monopolizat sentimentele, pe langa faptul ca dispune de toate atributele care te atrag din punct de vedere fizic cat si emotional, are deja o relatie de lunga durata. Daca iubesti pe cineva care are deja un partener de viata, evita sa fii tu cauza unei rupturi intre cei doi. Fericirea ta nu trebuie sa se cladeasca pe nefericirea altora.

In plus, daca doar tu esti cel/cea cu sentimente, daca celalalt nu arata niciun interes, nicio atractie fata de tine, cel mai sanatos este sa pastrezi distanta. Nu este usor sa te indepartezi, intr-adevar, insa este cea mai potrivita solutie atunci cand sentimentele nu sunt reciproce.

Vei suferi putin, o perioada de timp, insa vei evita dureri mai intense si durabile daca actionezi la timp. Atunci cand iesi decizia de a pleca, de a te indeparta, daca este un prieten apropiat, iti va remarca cu siguranta absenta. Explica-i ca ai luat aceasta decizie pentru santatea ta emotionala.

Vezi si:  Ce sunt modelele mentale?

Daca este o persoana mai indepartata atunci evita explicatiile. Timpul si distanta constituie o solutie eficienta atunci cand vine vorba de vindecarea inimii.

Sursa: https://amelioretasante.com/que-faire-si-vous-aimez-quelquun-qui-a-deja-un-partenaire/