4 motive sa fii fericita chiar si atunci cand simti ca totul se prabuseste in jurul tau

Avem o multime de motive sa fim fericiti, motivele sunt peste tot in jurul nostru si in cele ce urmeaza va vom mentiona doar cateva din ele.
Ce este fericirea? O putem defini drept o emotie, o stare sau o senzatie circumstantiala de satisfactie, de bucurie si de placere. Motivele pentru care apare sunt variate deoarece subiectivitatea reusitelor sau beneficiilor depind de prisma prin care fiecare persoana in parte priveste viata. Unii au nevoie de mai mult, in timp ce unii au nevoie de mai putin insa motivele pentru a fi fericiti sunt mereu prezente.

Esti in viata

Un lucru care poate ni se pare banal insa, simplul fapt de a trai si de a fi sanatosi este un privilegiu pe care riscam sa il stricam din cauza ca avem tendinta sa ne lamentam in mod constant. Ridica ochii si priveste cu atentie lucrurile din jurul tau, respira vitalitatea.

Esti talentat

Cu totii avem o particularitate sub forma de talent care ne distinge de ceilalti: este vorba despre un beneficiu pe care doar cativa il mai au in afara de tine. Permite acestui potential sa se implineasca si sa faca parte din fericirea ta. Nu iti limita talentul/talentele. Daca reusesti sa oferi o oportunitate calitatilor tale, satisfactiile tale personale nu vor fi doar temporare.

Exista iubire in jurul tau
Iubirea apropiatilor tai este prezen

ta pentru a te sustine la orice pas chiar daca poate pana in prezent nu ai remarcat acest lucru. Trebuie sa reflectezi o clipa si sa te gandesti la apropiatii tai, la persoanele din jurul tau si la preietenii tai care se ingrijoreaza pentru tine.

Vezi si:  Ce este anxietatea existentiala?

Nimic nu este permanent

Nimic nu dureaza pentru totdeauna, nici cele bune, nici cele rele. Totul se intampla si isi urmeaza ciclul. Incearca sa iei fiecare moment asa cum este si sa fii intelept deoarece maine va fi o noua zi.