De ce este bine sa fii extrovertit?

Extrovertitii sunt capabili sa reactioneze mai rapid, sunt niste oratori excelenti si se adapteaza cu deosebita usurinta la schimbari, la diversitate.

Persoanele care se exprima cu deosebita usurinta in cadrul unei reuniuni si care au o energie debordanta au mai multe avantaje in viata de zi cu zi. Iti spunem in cele ce urmeaza de ce este bine sa fii extrovertit si daca nu esti, nu trebuie sa iti faci griji deoarece iti spunem si ce trebuie sa faci sa fii mai extrovertit.

De ce este bine sa fii extrovertit?

Sa fii extrovertit are o serie de avantaje deloc de neglijat. Sa fii extrovertit inseamna sa te afli in stransa legatura cu expresia sentimentelor si a creativitatii.

Sa fii extrovertit inseamna sa apreciezi toate iesirile in oras cu prietenii. Un extrovertit nu prea refuza iesirile in oras cu prietenii, nu refuza evenimentele…este intotdeauna pregatit pentru o iesire, adora locurile in care sunt multi oameni.

Un extrovertit are o multime de prieteni. Sa fii extrovertit inseamna si sa ai un caracter deschis pentru a-ti face prieteni noi peste tot. Astfel, de fiecare data cand un extrovertit intalneste pe cineva, face un efort sa se imprietneasca cu acea persoana.

Un sistem imunitar mai puternic. Sa fii extrovertit are beneficii si pe plan psihic. Sa fii fericit inseamna sa ai si un sistem imunitar puternic.

Cum poti sa fii mai extrovertit

Este adevarat ca unele persoane se nasc cu aceastra trasatura de caracter insa este posibil sa devii si tu extrovertit daca te straduiesti sa iti schimbi anumite obiceiuri:

Vezi si:  Unde sã ne ținem secretele

– Vorbeste-le oamenilor pe care ii intalnesti zi de zi (vanzatorul de cafea, vecini, femeia de serviciu);
– Stabileste un contact vizual cu o anumita persoana pentru a o incuraja sa se imprieteneasca cu tine;
– Iesi in oras si incearca sa fii cat mai prietenos cu putinta;
– Pune intrebari pentru a-I determina si pe ceilalti sa vorbeasca;