Scrisul, cea mai buna modalitate de a te cunoaste

Daca vrei sa te cunosti mai bine, sa te relaxezi sau sa vezi lucrurile mai clar, trebuie sa stii ca scrisul este o modalitate excelenta de a reusi toate acestea.

Da, scrisul te ajuta sa te cunosti mai bine. Cum? Printr-o modalitate foarte simpla si accesibila tuturor: compunerea de scrisori. Beneficiile sale sunt extrem de surprinzatoare si transformatoare.

Scrisul pentru un plus de claritate. Scrisul reprezinta o modalitate foarte buna pentru a putea percepe ce se intampla inauntrul nostru. Daca ne vom elibera gandurile si emotiile si le vom asterne pe hartie, vom reusi sa ne detasam mai usor si vom permite in acelasi timp reconexiunea dintre creier si cap.

Fie ca vorbim despre luarea unei decizii, despre descoperirea pasiunilor, despre orice care ne incanta si ne minuneaza, scrisul ne ajuta sa intram in contact cu intelepciunea noastra interioara si dezvaluie raspunsurile ce se afla in noi.

In acelasi timp, scrisul de ajuta sa ne autodepasim. Uneori, temerile ocupa in viata noastra un loc prea mare sau au o importanta exagerata. Iar atunci cand le vom intelege mai bine tot prin intermediul scrisului, vom reusi sa o transcedem si sa ajungem la alte „ingrediente” cheie pentru a ne autodepasi, precum curajul, puterea si angajamentul si vom reusi sa ducem la bun sfarsit toate obiectivele sau planurile care ne sunt dragi inimii.

In plus, scrisul ne ajuta sa avem mai multa incredere in noi. Pe pagina alba, nu avem pe cine impresiona. Este un loc unde nu ne va judeca nimeni. Este un loc privilegiat unde putem fi in intregime noi insine. Este deci un exercitiu foarte puternic si eliberator. Dar si un instrument esential pentru a gasi in noi mai mult curaj pentru a ne transforma viata. Esti gata sa incerci?

Vezi si:  Multumesc pentru amintiri