3 activitati pe care nu te-ai gandit sa le faci singur

O sedinta de sport, o iesire la shopping, sa citesti o carte in parc… iata o multime de activitati pe care le poti practica fara probleme singura. Dar, cu siguranta ca nu te-ai gandit ca poti merge singura in vacanta, la restaurant sau chiar la cinema. Daca vei alege sa faci asta, vei ajunge la o etapa in care poti profita din plin de mai mult timp pentru tine.

Beneficiile unor momente solo

Nu prea conteaza activitatea pe care o intreprinzi. Solitudinea este cea care iti va permite sa meditezi si sa ajungi la unele idei la care nu te-ai gandit atunci cand erai cu altcineva. Foarte repede, te pierzi in ganduri fara sa iti dai seama incepi sa iti pui intrebari cu privire la tine si la cei din jur. Este deci un moment foarte bun pentru a descoperi cine esti cu adevarat, ceea ce vrei si ceea ce nu vrei.

Care sunt cele trei activitati de practicat solo?

Un city trip. Un city trip singura de doua sau trei zile este o ocazie in care te poti relaxa, sa mergi la shopping, sa mergi sa admiri unele expozitii sau sa te opresti sa vezi oamenii din jur.

Un concert. Poti sa canti sau sa urli din toti rarunchii fara sa te temi ca cineva te filmeaza sau te posteaza pe undeva. Sau poti sa ajungi chiar in culisele artistului tau preferat…de ce nu?

O masa demna de o adevarata regina. Este un moment ideal pentru a te rasfata. Caviar, stridii paste cu truffe sau alte delicatese. Poti sa alegi doar ce iti place tie, poti sa mananci exact cat vrei si poti savura totul in ritmul tau. Poti profita de acest moment pentru a te bucura de fiecare imbucatura si de a aprecia fiecare aliment.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *