5 feluri in care te poti minti pe tine insuti

Ti s-a mai intamplat pana acum sa ajungi la concluzia ca te mint pe tine insuti? Dar a venit momentul sa lasi deoparte barierele si sa nu te mai minti.

Descopera citind acest articol care sunt modalitatile in care poti ajunge sa te minti.

Confunzi nevoia cu iubirea. Pe moment, poti crede ca simti iubire, dar poate ca este vorba despre o alta nevoie. De ce poate fi vorba daca nu dragoste? De teama de singuratate, de o dependenta emotionala, de tema de a nu gasi alt partener cu care sa iti imparti viata…

Iar o relatie bazata pe nevoie este caracterizata prin gelozie, posesivitate, angoasa si control.

Dai vina pe altii si ii judeci. Ti-ai dat pana acum seama ca ai tendinta de a-i judeca pe cei din jur si de a-i blama sau ca exista unele lucruri pe care nu le suporti la cei din jur? Daca ceva te enerveaza, cel mai bine ar fi sa incerci sa spui lucrurilor pe nume.

Nu o poti face sau nu vrei sa o faci? Pe moment, ti se intampla sa spui, Daca as putea as face-o. Sau daca vezi un cersetor pe strada, sa spui ca daca ai avea bani, i-ai da. Dar te minti singur. Dar sa fii sincer cu tine insuti nu face rau nimanui.

Cuvintele iau sensul care iti convine cel mai mult. In acest fel vei sustine credintele care nu au niciun fundament.

Eviti lucrurile care nu te intereseaza. Deci eviti ceva contra caruia nu poti lupta si care ar putea sa iti deschida ochii.

Vezi si:  Liniște

Cu toti ne mintim singuri in anumite situatii, dar cel mai bine ar fi sa incercam sa dam dovada de autocritica deoarece doar asa putem avansa si invata. In plus, poti deveni un om mai bun.