Cine sunt eu? Cum te poti redescoperi dupa o ruptura?

Daca te-ai despartit de persoana iubita de ceva vreme, cu siguranta ca te-ai simtit putin mai pierdut si nu ai stiut incontro sa o iei. Este un lucru complet normal. Dupa o ruptura, intri intr-un proces de descoperire sau de redescoperire.

 

Atunci cand locuim impreuna cu cineva sau petrecem mult timp alaturi de o persoana, viata nu mai este aceeasi ca si atunci cand eram celibatari.

Programul nostru, activitatile, pasiunile… toate aceste lucruri trebuie sa se adapteze la un moment dat vietii de cuplu. Chiar si prietenii si hobby-urile le impratim cu persoana iubita!

Dar atunci cand ruptura bate la usa, dintr-o data simtim un mare gol in interior. Nu mai stim cine suntem, nici ceea ce vrem.

Sa te descoperi dupa o ruptura, reprezinta o experienta minunata. S-ar putea ca ideea de a te descoperi din nou dupa o ruptura, sa ti se para o experienta oribila. Ne simtim intr-adevara, atat de raniti si de pierduri, incat ne pierdem speranta sau dorinta de ne simti fericiti din nou.

Este insa extrem de important sa vedem cum aceasta relatie terminata se poate transforma intr-o experienta care nea-a permis sa ne imbogatim sau intr-o oportunitate de a deveni o persoana mai buna.

Deci sa te descoperi dupa o ruptura poate sa fie cea mai frumoasa experienta. Ne dam seama ca am lasat deoparte sau ca am ignorat foarte multe lucruri, deoarece voata de cuplu era cea mai importanta.

In plus, vei putea relua legatura cu toti cei pe care i-ai lasat deoparte, mai ales cei mai buni prieteni. Te gandesti ca nu vei mai avea cu cine iesi sau cu cine sa faci anumite activitati.

Vezi si:  4 motive sa fii fericita chiar si atunci cand simti ca totul se prabuseste in jurul tau

Dar o ruptura este un proces de auto-descoperire care te va ajuta sa revalorizezi anumite concepte sau relatii ignorate din cauza « nebuniei » amoroase.

Nu uita ca viata continua si ca este normal sa simti durere. Trebuie sa primesti doliul si sa renunti apoi la el, cu toata durerea pe care o implica.