Arata-ti iubirea in fiecare zi

Imi place sa daruiesc mai mult decat sa primesc. De ce? Pentru ca ador sa vad zambetul si ochii luminati de fericire, de pe chipul celor carora le daruiesc. Tocmai din aceasta cauza nu tin sa daruiesc ceva, cuiva, numai daca exista un eveniment anume, ci incerc sa imi arat pretuirea si iubirea fara a fi o zi speciala. Cred ca asemenea cadouri facute in zile, la intamplare, sunt cele mai frumoase cadouri deoarece, de cele mai multe ori, reusesc sa aduc soarele in sufletele celor dragi atunci cand au nevoie cel mai mult de acest lucru.

Unele persoane ar spune ca da, am dreptate, insa lor le este foarte greu sa aleaga cadoul potrivit pentru fiecare in parte. Eu vin aici si ii contrazic pentru ca este suficient sa cunosti persoana careia vrei sa ii faci un cadou pentru a nu esua cu alegerea facuta. De exemplu, in materie de cadouri pentru femei, acestea pot fi florile, pentru ca orice femeie iubeste florile, oricat de materialista ar fi… florile nu au cum sa nu te faca sa te simti speciala.. ca si femeie.

In ceea ce priveste cadouri barbati, pana si aici lucrurile pot fi destul de simple, mai ales daca cunosti barbatul respectiv. Cred ca daca optezi pentru niste seturi care sa contina pixuri si brelocuri, sau chiar si o inimioara de plus inscriptionata cu ceea ce simti pentru el, ii va inmuia inima si sigur nu vei da gres…

Pana la urma intentia conteaza si oricine ar fi fericit sa primeasca o atentie fara a fi o zi speciala pentru ca, cu siguranta, va fi foarte fericit(a) vazand ca cineva se gandeste la el/ea fara a fi nevoie de un eveniment anume. Pretuirea si iubirea nu au nevoie de zile speciale pentru a fi aratate. Am dreptate?

Vezi si:  Top of mind