Barbati puternici

Este unanim acceptat ca sexul masculin e cel puternic… asa sa fie oare?! Cum vedeti voi un barbat puternic? Trebuie sa aiba si altceva in afara de forta fizica pentru a-l cataloga drept puternic?

Cu siguranta nu doar forta fizica e cea care-l defineste pe un barbat a fi puternic. Si gandurile si puterea de a razbate cand intampina dificultati se numeste putere. Un caracter bine definit si un optimism bine dezvoltat si aia e putere. Taria de caracter, puterea de a accepta ca Nu, inseamna Nu, puterea de a trece peste obstacole, puterea de aface fata situatiilor delicate, fiind el insusi delicat atunci cand momentul o impune..

Puternic nu inseamna neaparat forta ci si intelepciune si curaj. E adevarat, as vrea… sa fie si fortos, frumos pentru mine, dar, asta ar insemna sa cer deja prea mult… O exista asa ceva? Responsabilitate in primul rand. Sa nu dea bir cu fugitii la cel mai mic obstacol intalnit in cuplu. Forta de a emana protectie si siguranta fiintei de langa el in orice situatie. Mentinerea calmului atunci cand problemele par sa il inconjoare.. Fiind considerat drept capul familiei, trebuie sa dea dovada de tarie. Daca inspira mila si nesiguranta, numai puternic nu l-as considera. Apoi m-as pierde si eu

Barbatul puternic… o combinatie de duritate, muschi, luptator si hotarat, impletit cu un suflet maret, o intelegere si respect pentru familie. Sa stie sa le imbine pe toate cu armonie. Barbatul puternic este acel barbat care are suflet, e uman si cu capul pe umeri!

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.