Cum ii poti demonstra partenerului ca este foarte important pentru tine?

Intr-o relatie foarte importanta, care conteaza cu adevarat pentru tine, lucrurile nu ar trebui sa fie presupuse sau ghicite. Iubirea ar trebui sa fie intretinuta si rutina este principalul sau inamic. Din acest motiv, ar trebui sa ii arati mereu partenerului tau ca este cel mai important pentru tine. Si ca este cel care conteaza cu adevarat.

Iti amintesti oare care este ultima data cand ai avut ocazia sa ii demonstrezi partenerului tau ca acesta conteaza cu adevarat pentru tine? Stresul si obligatiile zilnice ne duc intr-o stare, care sa recunoastem, nu este foarte benefica pentru relatia de cuplu.

Dar, totusi, iubirea ar trebui sa fie intretinuta, sa fie plina de surprize si de placeri. Dar si intarita. Din aceste motive, iti prezentam in acest articol cateva feluri in care poti sa ii arati partenerului ca este o persoana care conteaza cu adevarat pentru tine.

Respecta-i propriul spatiu. Un cuplu este format din doua persoane independente, fiecare cu propriile sale nevoi si fiecare necesita timpul sau doar pentru el si propria sa intimitate.

Este necesar deci sa ii lasi partenerului tau destul timp sa faca unele lucruri singur si sa petreaca mai mult timp cu prietenii sai.

Scapa de rutina. Rutina este unul din cei mai mari inamici pentru un cuplu. Din acest motiv, ar trebui sa nu o lasi sa se instaleze in cadrul cuplului. Poti incerca sa transformi o zi obisnuita in ceva simplu, o demonstratie de iubire pentru ca partenerul sa vada cu adevarat ca tii la relatia voastra.

Nu uita de contactul fizic. Beneficiile contactului fizic sunt numeroase. Poate sa reduca nivelul de cortizol, mareste nivelul de serotonina si poate intari legaturile emotionale.

Vezi si:  Ce suntem si pe unde ne-am pierdut, oare, esenta?

Spune „multumesc” mai des pentru a arata partenerului ca este cel mai important pentru tine. Daca partenerul tau a depus un efort si a gatit pentru voi, trebuie neaparat sa ii spui multumesc. Ii vei arata astfel ca esti foarte recunoscatoare pentru un astfel de partener.