Se pare ca familia regala britanica va fi extrem de ocupata in 2018! Chiar daca toate privirile vor fi atintite inspre Printul Harry si Meghan Markle, care si-au anuntat deja logodna in decembrie si care vor spune « I do » in luna mai, regalitatea tocmai a anuntat o noua nunta.

Pe contul de Instagram al familiei regale britanicea a aparut o fotografie cu printesa Eugenie si Jack Brooksbank, anuntand-se prin intermediul ei logodna lor si iminenta nunta.

Printesa Eugenie, de 27 de ani, este fiica cea mica a Printului Andrew, duce de York si a lui Sarah, ducesa de York. Nepoata reginei Elisabeta a II-a , au o relatie de sapte ani si isi vor uni destinele in aceeasi capela unde vor face acelasi lucru si Printul Harry si Meghan Markle. Printesa mai are o sora, de 29 de ani. Si chiar daca nu sunt atat de expuse ca si verisorii lor, acestea sunt mereu prezente la cele mai importante sau maiestuoase evenimente.

Printesa Eugenie, care este  a opta in linia succesiunii la tron, l-a cunoscut pe viitorul ei sot in urma cu ceva ani, intr-o stațiune montana. In acel moment, Brooksbank era managerul clubului Mahiki din Mayfair.

Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a declarat pentru presa ca bunicii printesei Eugenie, Regina si Ducele de Edinburgh, au fost „foarte multumiti si doresc cuplului tot ce este mai bun”.

După nunta, se pare ca Eugenie nu ve renunta la titlul regal, desi va avea la dispozitie opțiunea de a-si lua nume de familie.

Intr-o postare pe Twitter, Sarah Ferguson, ducesa de York, si-a felicitat din toata inima fiica si pe logodnicul ei, spunand ca: « Il iubim pe Jack si sunt foarte incantata sa am un fiu, un frate si un prieten bun”, a scris ducesa. Intr-o alta postare ea a scris ce ”Eugenie este unul dintre cei mai buni oameni pe care ii cunosc si impreună vor fi o armonie pura”.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.