Decodarea viselor reprezinta o veritabila arta. Trebuie sa stim sa le descifram pentru a le intelege mai bine.

Visele, un teatru al inconstientului. De la visul cel mai banal, la cel mai simbolic, nu este intotdeauna usor sa intelegem povestile pe care inconstientul ni le transmite noaptea. Reprezentare si punere in scena a inconstientului, visele reprezinta un veritabil limbaj. Invata sa decodezi si sa interpretezi acest coduri si simboluri nocturne.

Visul premonitoriu sau prevestitor este in general cel care anunta un eveniment important din viata noastra. O nastere sau un deces. Acest vis profetic anunta in mod clar o legatura cu viitorul pentru a ne putea pregati mai bine pentru aceasta experienta.

Visul lucid este un vis in cadrul caruia visatorul stie ca este pe cale sa viseze. Prin urmare, stie ca poate sa faca fata angoaselor si anxietatii fara sa ii fie teama ca se va intampla ceva rau. Visatorul este complet constient in timpul acestui vis, el fiind cel care influenteaza desfasurarea acestui vis.

Visul recurent, dupa cum ii spune si numele, este un vis care ne apare mai des, noapte de noapte chiar. Unele elemente din cadrul acestui vis se repeta.

Cum putem decoda visele? In primul si in primul rand trebuie sa ai rabdare. La un moment dat, dupa indelungi cautari, visul tau va capata cu siguranta un sens. In plus, s-ar putea ca rezultatul sa nu fie cel asteptat de tine, sa fii dezamagita. Insa iti recomandam sa pornesti pe drumul descifrarii viselor fara teama asta deoarece totul va avea pana la urma un sens. Ai la indemana dictionare de vise si carti in care sunt descrise cu exactitate metodele cele mai potrivite de descifrare ale viselor. Tu trebuie sa iti notezi la trezire tot ce tii minute din visul respectiv, tot ce ti-a aparut in vis in noaptea precedenta.

Vezi si:  Cand trebuie sa mergi la psihiatru