Tipurile de rupturi care ne sfasie inima

Orice tip de ruptura amoroasa este un tip de durere peste care orice persoana trebuie sa invete sa treaca pentru a avansa. Dar, unele dureri sau rupturi sunt mai dificile decat altele.

Trebuie sa facem diferenta intre o relatie care se « uzeaza » de-a lungul timpului si intre una care ii provoaca pe cei doi parteneri sa renunte la ea pentru ca nu exista iubire, pasiune, ci doar o relatie de prietenie, cu situatii de infidelitate, de asemenea.

In primul caz, ruptura se produce de la sine, consensual. Sunt legaturi care au devenit mai fragile pana ce decidem noi sa le rupem, stiind ca tot acolo vom ajunge.

Dar, totusi, in al doilea caz, se produce o teribila durere si suferinta, din cauza pierderii increderii in cuplu. Ce tip de ruptura ne face deci sa suferim cel mai mult?

Cand un partener alege sa il paraseasca pe celalalt. Acest tip de ruptura este destul de des intalnita in randul cuplurilor. Intr-o zi persoana iubita spune ca vrea sa puna capat relatiei si simtim cum totul se prabuseste in jurul nostru. Chiar nu ne asteptam la asta.

Motivele pot sa fie care mai de care mai diferite:

  • partenerul intalnit o alta persoana de care s-a indragostit nebuneste.
  • partenerul nu mai priveste persoana de langa el cu aceeasi ochi, deoarece pasiunea a disparut. Iar persoana de langa el ajunge sa fie privita ca si un simplu prieten.
  • unul din membrii cuplului este infidel sau lipsit de respect.
  • unul din membrii cuplului isi doreste copii, dar celalalt nu.

Si totusi, chiar daca din cand in cand, o ruptura ne face sa credem ca viata noastra s-a sfarsit, nu e chiar asa si mai tarziu, vom realiza ca putem merge mai departe.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.