De ce persoanele inteligente se indragostesc mai greu?

Viata ta amoroasa poate fi deosebit de dezordonata sau de complicata daca esti unul dintre cei mai destepti oameni din jur.

Gasirea iubirii si pastrarea ei poate fi intr-adevar dificil, pentru ca atunci cand esti mai inteligent decat media, este mai probabil sa te simti neinteles, iar asta se datoreaza adesea doar IQ-ului tau.

Oamenii inteligenti dau uneori impresia ca totul merge bine pentru ei – sunt excelenti la scoala, merg la studii lungi, au mare succes in cariera profesionala, au o viata sociala bogata si incitanta si personalitatea lor este atat de bogata incat se inteleg bine cu aproape toata lumea.

Cu toate acestea, ei au adesea mari dificultati in a gasi un partener care sa li se potriveasca cu adevarat, sa se indragosteasca si sa aiba relatii lungi.

De ce persoanele inteligente se indragostesc mai greu?

Pentru ca independenta este pentru ei esentiala. Poate suna dur spus asa, dar oamenii inteligenti acorda o mare importanta independentei lor, atat in ceea ce priveste starea lor de spirit si modul lor de gandire, cat si in viata de zi cu zi.

Nu este ca nu sunt indragostiti de partenerul lor, dar nevoia lor de independenta nu dispare in momentul in care se unesc.

Nu se grabesc niciodata sa se casatoreasca. Oamenii deosebit de inteligenti au creier care functioneaza non-stop.

De foarte multe ori, ei analizeaza totul si gandesc constant, ceea ce le poate complica relatia pentru ca multi oameni nu au rabdarea sa astepte ca inainte de a lua orice decizie sa prezinte toate argumentele pro si contra.

Sunt precauti. Intotdeauna pentru ca analizeaza in mod constant totul, oamenilor inteligenti le este foarte greu sa creada in conceptul de iubire la prima vedere.

Din nou, nu pentru ca nu au un gram de romantism in ei, ci mai degraba pentru ca isi amintesc durerile trecutului mult mai bine decat altele.
Prin urmare, ei tind sa fie mai atenti sa nu reproduca greselile sau suferintele trecutului.

Cariera profesionala este mai importanta. Deoarece acesti oameni care au un IQ mai mare decat media tind sa se simta adesea neintelesi in relatiile lor, profesia si viata lor profesionala sunt adesea refugiul lor preferat pentru a se simti bine, apreciati si pentru a avea satisfactia succesului.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.