Cateva lucruri pe care nu ar trebui sa ti le ceara cineva care te iubeste

Cei care sunt in cuplu, aleg uneori sa faca unele compromisuri. Speram sa avem o relatie armonioasa si linistita si suntem gata sa facem orice tip de eforturi si ajungem sa ne coboram standardele sau nivelul de exigente pentru confortul partenerului. Si din iubire suntem chiar gata sa aducem partenerului luna de pe cer.

Dar pana unde ar trebui sa mergem din iubire? Iata care sunt lucrurile pe care nu ar trebui sa ti le ceara cineva care te iubeste.

Cineva care te iubeste nu iti cere sa te indepartezi de ai tai. Daca partenerul iti cere sa stai la distanta de ai tai, de familia ta sau de prietenii tai, inseamna ca nu te iubeste. Cerandu-ti asta, te expune la o anumita violenta afectiva. Vrea sa te faca sa devii dependenta pentru a ajunge sa te influenteze mai bine.

Nu te lasa sa te bucuri de succes. Daca ti s-a intamplat sa te simti vinovata de succesul tau si te-ai gandit sa nu iti anunti partenerul, poate ar fi momentul sa iei masuri. In mod normal, cine te iubeste ar trebui sa te sustina in orice situatie.

Vrea sa renunti la locul de munca. Daca partenerul iti cere sa renunti la locul de munca sau sa iti schimbi locul de munca, cautand tot felul de pretexte, spunand mai ales ca nu ai nevoie de job, iata dovada ca te afli intr-o relatie toxica.

Iti cere sa ii dai toate parolele. Lipsa de incredere din cuplu poate sa stea la baza a numeroase conflicte. Este adevarat ca daca nu ai nimic de ascuns, nu ai nevoie de parole sau de coduri. Dar toata lumea are dreptul la intimitate, chiar si in cadrul cuplului. Si chiar daca nu ai nimic de ascuns, decizia de a da parolele partenerului trebuie sa vina singura. Un partener prea intruziv este periculos pentru sanatatea

Vezi si:  Invelitoare pentru acoperisul casei