Cateva motive pentru a- i ierta mai des pe cei din jur

De curand a fost ziua internationala a iertarii. Ocazia ideala deci de a reveni asupra motivelor care ar trebui sa te faca sa vrei sa ii ierti mai mult pe cei din jur. Vei vedea ca iti vei face doar bine.

Iertand vei recunoaste ca greseala exista. Nimeni nu e perfect. Nici tu. Iertand, vei reusi sa intelegi mai usor si mai bine acest lucru. In acest fel nu iti vei refula suferinta in inconstient si vei reusi sa o infrunti.

Iertand vei reusi sa scapi de manie, o anumita persoana te-a tradat si nu reusesti nicicum sa iti revii dupa asta? In loc sa te framanti sau consumi pe interior, cel mai bine a fi sa incerci sa ierti. Chiar daca nu crezi ca acest lucru nu te poate ajuta. Ba din contra. Ranchiuna, ura, manie… nu vei rezolva nimic daca te vei lupta cu emotiile. Daca le vei verbaliza, le vei da drumul si vei reusi sa ierti, vei reusi sa treci mai usor peste.

Iertand vei reusi sa avansezi. Iertam si trecem mai departe? raspunnsul este Da. Este cea mai buna modalitate de a-i da trecutului ce e a trecutului si sa mergi mai departe, sa avansezi. Nu te mai chinui sau turmenta cu tot felul de ganduri sau amintiri. Concentreaza-te asupra lucrurilor pozitive pe care lea-i invatat din fiecare experienta.

Daca ii vei ierta pe ceilalti, vei deveni mai puternic. Daca ii vei ierta pe ceilalti, vei reusi sa avansezi si sa devii mai puternic. Pentru ca ai nevoie de foarte multe calitati, maturitate si multe alte lucruri pentru a ierta pe cineva si a merge mai departe.

Iertand vei reusi sa iti pastrezi pozitivitatea. Trebuie sa incerci cu orice pret sa te lupti cu negativitatea si sa incerci sa ierti. Un lucru catre te va ajuta sa ajungi mai usor la pozitivitate.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.