Putem iesi cu fostul iubit al prietenei noastre?

Unele persoane vor fi categorice cand vor raspunde la aceasta intrebare. Nu ne atingem deloc de fostii iubiti ai prietenelor noastre. Si totusi, numerooase sunt femeile sau numerosi sunt barbatii care trec prin aceasta situatie delicata. Ce e de facut deci atunci cand ai o slabiciune pentru fostul iubit al prietenei tale?

O poveste de iubire imposibila? Oare ne putem gandi la o poveste de iubire imposibila, la acest tip de iubire? De ce nu? Nu putem decide pe cine putem sau nu sa iubim. Nici cum, nici de ce. Pentru specialisti este posibil sa iesim cu fostul iubit al unei prietene bune, dar trebuie sa tinem cont de mai multe lucruri sau de anumite conditii.

Trebuie mai intai sa clarificam situatia atat cu fostul iubit al prietenei, cat si cu cea mai buna prietena sau cu o prietena mai buna.

In ce stadiu au ajuns in relatia lor? Care este motivul rupturii lor? Sunt suparati unii pe altii? Au ramas prieteni? Daca povestea lor este una recenta, cel mai bine ar fi sa ai mare grija. In cazul in care prietena ta inca mai are sentimente pentru acesta, te vei aventura pe un teren minat. Si vei risca sa pierzi si o frumoasa relatie de prietenie.

Dar daca este vorba despre o relatie veche de prietenie si daca prietena ta si-a refacut viata, exista mai putine riscuri ca relatia sa devina conflictuala. Este deci esential sa intelegi contextul rupturii.

Cea mai importanta este comunicarea. Ideea este sa nu faci pe cineva sa sufere. Este deci foarte important sa vorbesti cu prietena ta sa fii cat mai concisa si sa iti alegi cuvintele cu grija.

Te poti confrunta si cu judecata celor din jur de asemenea sau sa fii neinteleasa. Dar nu trebuie sa uiti ca este o relatie ce te priveste doar pe tine si ca trebuie sa te asculti pe tine, inima si instictul tau.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.