Cele mai frumoase insule pe care sa le descoperi in vara anului 2020

In vara anului 2020, dupa izolare, carantina si o multime de restrictii, cu siguranta ca abia astepti sa iti faci valizele si sa descoperi cele mai frumoase plaje din lume. Un nisip alb care da putin inspre auriu, soare, peisaje ideale….locurile ideale pentru o vacanta departe de stres. Nu-i asa?

Maldive. Trebuie sa profiti neaparat de cele mai frumoase plaje si peisaje, dar si de cele mai frumoase zile insorite pe plajele de corali. Poti intra in apa in nuante de turcoaz si sa inoti alaturi de o multime de pesti rosii. Sau poti savura cele mai delicioase fructe tropicale, admirand cele mai frumoase apusuri de soare.

Bora Bora. O destinatie din Polinezia Franceza care te va uimi cu siguranta cu gama sa infinita de albastru, o adevarata incantare pentru ochi. Este unul din cele mai magice locuri pentru scufundari si pentru drumetii.

Bali. Comoara si perla Indoneziei, Bali va oferi ce are ea cel mai bun in ceea ce priveste cultura traditionala. Este celebra si pentru practicarea de yoga sau de surf.

Insulele Dalmate. Insulele Dalmate din Croatia sunt extrem de speciale. Ai nevoie de mai multe zile pentru a descoperi asa cum trebuie aceasta regiune. Trebuie sa descoperi capitala sa, Split, dar si Dubrovnik sau Zadar. O regiune ideala pentru cei care vor sa imbine de minune vizitele culturale cu plajele.

Capri. Este una din cele mai luxoase si mai cunoscute insule italiene. Una din minunatiile sale este fara indoiala Grota Albastra care merita sa ii faci o vizita. Adauga mostenirea sa istorica si magnifice plaje pentru a te relaxa…

Vezi si:  Izmir, cea mai buna destinatie pentru anul 2024

Seychelles. Este o adevarata minune a naturii.