De ce nu trebuie sa te sperie polita de asigurare in caz de deces?

1476424259319

1476424259319Nu stiu cati dintre voi se gandesc la toate lucrurile ce vor veni la un moment dat si se vor napusti asupra noastra. Si poate ca nu este cel mai bun moment in care sa vorbim despre decese sau despre moartea cuiva drag, dar acest lucru se intampla si nu poate fi trecut cu vederea. Chiar daca pentru unii dintre noi acest subiect este unul destul de macabru, asta nu inseamna ca astfel de lucruri nu se va intampla niciodata.

Ceeace este cu adevarat interesant este faptul ca unii dintre noi au ceva mai mult curaj, sau probabil ca sunt mult mai responsabili si prin urmare se gandesc si la astel de intamplari luand masurile necesare. Si nu va ganditi ca aceste masuri necesare sunt doar cateva idei pe moment care sa le mai indulceasca putin existent sau sa evite anumite controverse cu persoanele dragi din familie.

De obicei cand o anumita persoana este constienta de astfel de lucruri ia in calcul sa realizeze ceva mai mult. Iar un bun exemplu in astfel de cazuri poate fi definit de asigurarea in caz de deces si de serviciile funerare contractate. Si dupa parerea multora concluziile ar fi unele destul de tragice – unii oameni sunt poate mult prea constienti de ceea ce se intampla sau de ceeace urmeaza sa se intample in viata lor.

Iar aceasta regula se aplica mai mult pentru acele persoane care au deja o varsta si se pregatesc sa mearga intr-un loc mai bun, dupa spusele lor, nefiind astfel nevoiti sa sacrifice veniturile familiei. Pe de alta parte mai sunt si persoane, nu foarte in varsta, ci persoane care lucreaza in strainatate si care se asigura de tot ce este necesar, chiar si in cazuri neplacute, pentru a nu avea parte de probleme mult mai grave mai tarziu.

Vezi si:  Greta Thunberg, adolescenta care va salva planeta

Insa ceea ce este drept toate aceste lucruri tin de precautie si de felul de a fi al unor oamenii si cu toate astea nu ar trebui sa ne rezumam doar la accidente si lucrurile urate, dar din pacate ele sunt mult mai prezente in viata noastra decat momentele pline de frumusete si de energie pe care le detinem uneori. Tocmai de aceea in astfel de cazuri o polita de asigurare in caz de deces, chiar si in caz de deces ar fi ceva normal si nu neaparat sofisticat sau greu de acceptat.

Pana la urma tine foarte multe de ideile preconcepute pe care unii dintre noi deja si le-au facut, iar in prezent le este foarte greu sa accepte lucrurile diferite. Cat despre acele servicii funerare sau despre pompele funebre la care apelam, tine doar de alegerea noastra si a celor ce candva vor decide pentru noi.