Destinatii subestimate de vizitat cu orice pret

Fa-ti bagajele deoarece vei porni intr-o calatorie sublima…

An de an, milioane de turisti calatoresc in intreaga lume in incercarea de a profita din plin de o vacanta relaxanta. Majoritatea din ei aleg destinatii populare, sugerate in majoritatea din cazuri de agentiile de turism sau de ghidurile de calatorie. Care sunt acele destinatii subestimate pe care ar trebui sa le vizitezi macar o data in viata?

Unele din locurile pe care le vom enumera mai jos ascund comori arhitecturale sau naturale care taie respiratia si care merita sa fie vizitate.

Cambodgia

Situata intre Thailanda, Vietnam si Laos, intelegem rapid de ce aceasta tara din sud-est are tendinta de a fi neglijata de multi. Aceasta natiune este intr-adevar mai saraca decat vecinele sale insa frumusetea sa este de neegalat.

Aceasta tara tropicala a avut parte de numeroase invazii de-a lungul secolelor iar acest lucru se traduce printr-o arhitectura cu influenta chinezeasca, europeana si budista.

Bolivia

Inconjurata de Peru la vest, de Argentina la sud si de Brazilia la est, Bolivia este adesea neglijata de calatori. Este o natiune care se bucura de prezenta a mai multor peisaje printre care lantul muntos al Anzilor, padurea amazoniana si desertul Uyuni. Acest pamant infinit este cel mai mare desert de sare din lume si ofera cadrul ideal pentru o sedinta foto de vis.

Malawi

Numeroase destinatii din Africa merita sa fie vizitate si Malawi este una din acestea. Guvernul acestei tari a investit in dezvoltarea rezervei salbatice Nkhotakota, facand din ea destinatia perfecta pentru un safari. In plus, Malawi dispune de o excelenta antena de telefonie mobila. Poti cumpara o cartela de la aeroport si sa petreci o vacanta super relaxanta.

Groenlanda

Groenlanda este un terioriu autonom care depinde de Danemarca si ofera peisaje dezolante, reci si acoperite de gheata. Este locul ideal pentru toti cei care cauta relaxare si care vrea sa admire aurorele boreale.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/voyage/368023/des-destinations-sous-estimees-a-visiter-a-tout-prix

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.