Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) si Nikki Reed, separati din cauza lui Nina Dobrev?

Daca este sa ne luam dupa numeroasele indicii oferite de mass-media internationala, Ian Somerhalder si Nikki Reed ar fi in pragul divortului si singura vinovata de aceasta situatie este nimeni alta decat Nina Dobrev.

Este zvonul care agita apele la Hollywood de o perioada buna deja. Conform numeroaselor indicii, Ian Somerhalder si Nikki Reed nu mai formeaza un cuplu sau sunt pe cale sa se desparta din cauza unei alte femei, nimeni alta decat Nina Dobrev.

Insa ce s-a intamplat? Speculatiile au inceput sa invadeze retelele sociale in momentul in care actrita din saga Twilight a retras cuvantul “sotie” din descrierea sa de pe Instagram, pe langa faptul ca a limitat si comentariile. Atat a trebuit pentru ca fanii sa intre in panica. Una dintre fane a ajuns pana si sa isi impartaseasca mirarea pe TikTok. Insa aceasta poveste a inceput sa ia amploare din ce in ce mai mult, mai ales datorita faptului ca frumoasa bruneta a incetat sa isi mai urmareasca sotul pe Twitter. Un detaliu care nu a trecut neobservat de fanii celor doi si care alimenteaza si mai tare zvonurile si barfele cu privire la ce se intampla in sanul cuplului Somereed.

Insa nu doar comportamentul lui Nikki Reed este suspect de cateva zile bune deja. Ian Somerhalder a incetat si el sa isi mai urmareasca partenera pe Instagram. Internautii au remarcat deja faptul ca actorul a inceput sa vizioneze story-urile conturilor dedicate lui Delena (contractia dintre Damon si Elena, persoanejele din The Vampire Diaries) si a lui Nian, porecla data de fani cuplului sau cu Nina Dobrev.
Sa il fi ajuns pe actor nostalgia cu privire la aceasta relatie? In orice caz, fanii isi imagineaza deja o impacare. Vom asista oare la o impacare pe care multi ii va soca?

Vezi si:  Citate celebre din toate timpurile de la marii ganditori ai lumii