Ce e de facut atunci cand partenerul nu stie ce vrea?

Sa incepi o relatie cu un partener, inseamna sa incepeti ceva impreuna. Pentru asta, este necesar ca amandoi sa stiti ceea ce vreti si unde vreti sa va duca drumul pe care il luati impreuna. Ai impresia uneori ca esti intr-o relatie unilaterala deoarece partenerul tau nu stie ce vrea? Nu stii cum sa reactionezi atunci cand partenerul nu stie ce vrea? Ce e de facut? Trebuie sa inchei relatia sau sa ii adresezi un ultimatum?

Un proiect comun alaturi de partener. Atunci cand o relatie incepe, presupunem ca un proiect comun pentru viitor este initiat si el. Asta inseamna ca un cuplu se dirijeaza spre un anumit obiectiv, are proiecte impreuna si o idee cu privire la ceea ce vrea sa faca impreuna, care le sunt visele sau obiectivele. Iar atunci cand un partener nu stie ce vrea, asta inseamna ca acest proiect nu exista pur si simplu.

Este deci practic inutil ca o singura persoana sa preia fraiele relatiei. Se vor crea doar sentimente de frustrare si se va ajunge la reprosuri din partea fiecaruia.

Vorbeste cinstit cu partenerul. Nu are niciun sens sa patrezi doar pentru tine atatea frustrari, suferinte si indoieli. Cea mai buna optiune este deci de a avea o conversatie sincera cu partenerul si de a exprima clar emotiile, ideile si visurile cu privire la relatie. Daca acesti factori nu sunt prezenti in relatie, atunci aceasta nu este pur si simplu sanatoasa.

Aveti grija de voi. Nu este deloc usor sa te angajezi intr-o relatie cu cineva care nu stie deloc ce vrea. Sa dai mai mult decat primesti, este un lucru frustrant. Partenerii trebuie deci sa aiba grija de ei si sa intrebe pur si simplu daca acest lucru chiar merita.

Nu uita ceea ce iti doresti. Trebuie in acelasi timp, sa te tii departe de cei care nu stiu ceea ce vor. Daca nu sunt capabile sa se angajeze, nu sunt pur si simplu, persoana potrivita.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.