Iubirea nu se cauta, ea se gaseste

Cu siguranta ca ai mai auzit pana acum frazele acestea. Si totusi, simti cum trece timpul pe langa tine, iar prietenii si filmele te fac sa concluzionezi ca nu este normal sa ramai celibatar mereu. Ajungi pana la urma sa fii anxios, deoarece aceasta perosoana care ar trebui sa te completeze de minune si langa care ar trebui sa te simti cea mai implinita persoana nu isi mai face aparitia in viata ta.

Dar este foarte important sa stii un lucru. Persoanele din jurul nostru actioneaza in functie de credintele sau cliseele cu care au crescut si cu care s-au dezvoltat.

Unele credinte sau stereotipuri sunt urmatoarele:

  • trebuie neparat sa fii in cuplu si sa formezi o familie pentru a fi fericit.
  • sa fii celibatar nu este un lucru normal.
  • sa nu ai pe cineva in viata reprezinta un esec.

Deci ideea de a fi in cuplu poate sa devina o obsesie. Dar iubirea nu se cauta, ea se gaseste.

Iubirea nu se cauta pe Internet. Chiar daca unele cupluri s-au format pe Internet, pe retelele sociale, persoanele vor mai mult sa capete mai multa incredere in sine si sa aiba o mai buna imagine despre sine. Cauta deci altceva. Numai iubire nu. Daca vor place cuiva, se vor simti mai bine si se vor simti mai importante atunci cand atrag atentia.

Iubirea va veni atunci cand te astepti mai putin. Este dovedit un lucru. Cu cat cauti cu disperare pe cineva, cu atat mai mult vei indeparta persoanele care ar vrea sa se apropie de tine.

Totul este posibil. Lumea e plina de infinite posibiltati. Nu iti vei gasi iubirea daca dai dovada de anxietate sau de disperare.

Nu iti fie teama de singuratate. Nu e o tragedie daca nu ai inca pe cineva langa tine. Singuratatea nu este o tragedie. Daca te vei simti in largul tau cu persoana care esti, daca vei cultiva relatia pe care o intretii cu tine insuti vei gasi fericirea cu adevarat.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.