Samsung Galaxy S21 (S30): data de lansare, pret, caracteristici, iata tot ce trebuie sa stii

Seria Galaxy S21 ar trebui sa marcheze o schimbare importanta in istoria Samsung cu integrarea pentru prima data a stylusului S-Pen pe un smartphone care nu face parte din gama Note. Altfel spus, nu ne asteptam la mari schimbari spre deosebire de S20 deoarece senzorul foto frontal sub ecran nu mai este de actualitate.

Samsung nu a comunicat inca in mod oficial nimic cu privire la viitoarele sale telefoane, drept urmare inca nu se stie daca acestea se vor numi S21 sau S30. Insa, ca de obicei, numeroase indiscretii si scurgeri de informatii ne permit sa avem o idee asupra a ce ne asteapta. Iata tot ce stim pana acum despre noul S21.

Data lansarii. In trecut, Samsung avea obiceiul sa isi lanseze noile telefoane in februarie, in cadrul MWC de la Barcelona, urmand ca telefoanele sa fie lansate la mijlocul lunii martie. Insa, constructorul si-a schimbat strategia, preferand sa isi prezinte produsele in cadrul unor conferinte Unpacked. S-ar putea ca data oficiala de lansare pentru S21 sa fie 6 martie.

Pretul. In cazul lui S21, Samsung a abordat aceeasi strategie urmand sa lanseze un S21 standard, un S21+ si un S21 Ultra. Tinand cont de faptul ca vor beneficia de prezenta unui Snapdragon 875, nu ne putem astepta la un pret sub 1000 de euro.
S21 va semana destul de tare cu S20. In spate regasim celebra “plita” care gazduieste de un an bun camerele foto ale celor mai noi telefoane lansate de Samsung. Camera frontala va fi gazduita intr-o perforatie in partea centrala superioara a ecranului. Carcasa va fi din aluminiu si spatele din sticla, cu o protectie Corning Gorilla Glass ca si in cazul lui Note 20 pentru ecran. Toate trei modelele S21 vor beneficia de o certificare IP 68. Tehnologia Dynamic AMOLED revine pe cele trei modele. S21 Ultra ar putea ajunge sa aiba un ecran de 7 inchi.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.