Ce inseamna cand visezi ca partenerul este infidel?

Gandul ca partenerul iti este infidel este un sentiment pe care toata lumea l-a avut la un moment dat in viata sa, intr-o relatie. Cei care adopta monogamia pe post de filozofie de viata se vor teme la un moment dat mai mult sau mai putin de un act de infidelitate.

Aceasta teama poate sa depaseasca limitele vietii reale si sa se manifeste si in cadrul viselor. Din acest motiv, vei afla in acest articol ce inseamna atunci cand visezi ca partenerul este infidel.

Infidelitatea este un act destul de curent. Iata deci care ar putea fi explicatiile posibile ale unui vis ca partenerul iti este infidel.

Nesiguranta cu privire la relatie. Intepretarea cea mai directa a unui vis in care partenerul este infidel este faptul ca exista unele nesigurante in cadrul relatiei. Dar, faptul ca insecuritatile exista, nu implica faptul ca acestea ar trebui sa domine sau sa controleze perspectivele in ceea ce priveste relatia.

O nesiguranta in ceea ce priveste propriile calitati. In acest caz, responsabilitatea nu este atribuita partenerului, ci propriei persoane. De exemplu, consideri ca nu esti o persoana destul de atragatoare, destul de inteligenta sau ca nu esti destul de capabila pentru a oferi atat cat trebuie in cadrul unei relatii.

Cu alte cuvinte, atunci cand visezi ca partenerul este infidel, este un semn al unei slabe stime de sine, de nesigurante interioare si de probleme de incredere.

Teama de abandon. O alta explicatie ar putea fi faptul ca am expus teama de a nu fi abandonate. Teama de abandon reprezinta o reala problema care poate narui prosperitatea unei relatii.

Vezi si:  Cat de proasta poate fi o zi proasta

Amintirile unei experiente trecute. Toate experientele trecute care nu sunt lasate in urma, in trecut, pot afecta toate relatiile viitoare. Din acest motiv, amintirile unor experiente trecute trebuie sa fie depasite pentru a nu ne mai afecta pe viitor.