Google Home 2 – data lansarii, pret, etc

Anuntata inca din anul 2016, Google Home a fost pusa spre vanzare abia incepand cu anul 2017. Initial prezentata drept rivalul direct al Amazon Echo si costand mai putin de 20 de euro, Google Home a inceput sa castige din ce in ce mai multi adepti.

Google Home este un aparat superb, asistentul sau vocal fiind mult mai performant decat Alexa. Insa Google nu vrea sa se culce pe o ureche vrea sa vina cu o multime de schimbari pentru a seduce cat mai multi adepti.

Boxele portabile reprezinta o categorie de produse relativ noua, nu au un calendar de lansare oficial si nu ne putem pronunta inca in privinta unei eventuale date de lansari. In Europa Google Home a inceput sa fie pusa la vanzare incepand cu anul 2017. Despre lansarea lui Google Home 2 inca nu se stie nimic. Google Home Max a fost lansat in august 2018. Undeva pe la jumatatea anului ar trebui sa fie lansata si Google Home 2.

Cat va costa Google Home 2?

In mod normal, ar trebui sa isi mentina pretul in jurul a 149 euro. Insa, daca isi doreste sa concureze cu adevarat cu Echo 2, lansat la un pret de 99 de euro atunci Google va fi obligata sa isi revizuiasca preturile, sa le mai scada putin pentru a se alinia in linia rivalilor.

Google Home vine deja cu in diferite culori si materiale (metal si tesut) atunci de ce sa nu se vina si cu o baza de reincarcare pentru a putea fi transporatat peste tot dupa voi. Google Home 2 vine cu un design nou, cu performante mai multe, cu un sunet mai bun, pe scurt cu o multime de schimbari fata de predecesorii sai.

Vezi si:  Banana Boat- un mic dejun care te va ajuta sa incepi asa cum trebuie ziua